Nikde není psáno, že konkrétní potřebu musíte vyřešit danou technologií. Cest je mnoho. A protože jste na Digitální Cestě, která má cíl vám cesty ukázat, zapracování potřeb je nedílnou součástí celého konceptu.

Potřeby budeme třídit podle profesí. Nebo oddělení. Tj. odbornosti čtenáře portálu. Budete-li chtít vylepšit procesy ve vašem oddělení, snadno je vyfiltrujete a měli byste vidět, jaké možnosti ve světě technologií pro vás existují.

Potřeby jednotlivých útvarů a jejich řešení IT technologiíPotřeby jednotlivých útvarů a jejich řešení IT technologií

Úpravou prošla téměř celá aplikace, od různých zjednodušení, grafického zeštíhlení, po zlepšení funkcionalit. Oblasti a profese zobrazujeme formou organigramu.

Současně jsou umožněny různé způsoby řazení výsledků vyhledávání – podle návštěvnosti, funkcionalit nebo informací na Digitální Cestě. Zlepšili jsme navigaci přidáním cesty, kde se na webu nacházíte.

Velké úpravy jsou v administrátorské sekci, kdy dodavatelé mohou zadávat různé požadavky na změny obsahu v aplikaci. Zde budou mít jistotu, že se jejich žádosti neztratí (oproti emailu). Do admin sekce se dostane jen registrovaný uživatel, který je přiřazen k dodavateli.

V dalším období se budeme intenzivně věnovat komunikaci s dodavateli a verifikaci údajů o jejich nabídce, vlastnostech řešení a tvorbě dalšího obsahu.

Novinky by měly být zřejmé hned z úvodní stránky.