Navigace v hlavním menu

Na portálu narůstá množství informací. Současně jejich struktura a provázanost často vedla k situaci, kdy se uživatel „ztratil“. Proto jsme inovovali navigaci v aplikaci.

Nový rozcestník najdete v horním menu – část průvodce. Uvidíte poslední navštívené oblasti v navigačním panelu. Roztříděné podle obsahu. Snadno se můžete vracet. Přepínat mezi položkami.

Menu se zobrazí po najetí myší na položky menu. 

Nový navigační panelNový navigační panel zobrazíte, když najedete kurzorem myši na horní menu

Funkcionalita je přístupná z počítače (využití kurzoru myši) a zatím není dostupná na malých zařízeních s dotykovým displejem.

Zákaznické příběhy nově třídíme podle odvětví

Pod ikonkou symbolizující české nejvýraznější odvětví (automotive) najdete přehled všech odvětví, která jsou pokryta zákaznickými příběhy a referencemi. Dále pak dodavatelé, kteří mají s odvětvím zkušenost. Řazení dodavatelů vychází z jednoduchého principu – více příběhů znamená více úspěšných zakázek v dané oblasti a tím i větší zkušenosti.

Volba odvětví pro zobrazení dodavatelů a pjejich příběhů u firemPřehled odvětví

Obsah stránky bude narůstat s počtem příběhů a referencí na našem portálu.

Administrace dodavatele

Poslední velkou změnou je kompletně přepracované rozhraní administrace (nejen) pro dodavatele. Nově nabízíme různé průvodce pro vkládání informací na náš web.

Nové administrátorské rozhraniDodavatelé mají nově rozhraní pro administraci, kde vidí všechny dostupné funkce Digitální cesty

Přestože se data nepublikují rovnou na Digitální cestu (provádíme revizi, korektury a případně doplnění), chceme takto zjednodušit a zrychlit aktualizaci údajů v naší databázi.

Změn najdete mnohem více

Mezi další změny bychom mohli uvést možnost zadávat výběrová řízení (Digitální cesta vám pomůže nalézt vhodného dodavatele s odpovídajícími zkušenostmi a spokojenými zákazníky), odlehčení a doplnění obsahu či nabídku dalších služeb.

Zadání poptávky (výběrového řízení)Zadání poptávky (výběrového řízení)

Doufáme, že tyto změny Vám zjednoduší nalezení informací o řešeních a vylepšení firemních procesů.